Egyedi konyhabútor-készítés a IV. kerületben

Vállalom a modern- és egyedi konyhabútor készítését Újpesten, a IV. kerületben. Sok újpesti lakásban / házban készítettem már konyhabútort, s ezekben a jellemzően más, általam készített bútor is díszíti a lakást.

A konyhabútor felmérése

Nálam a kiszállás és a helyszíni felmérés díjtalan. Akár a helyszínen is tudok árajánlatot készíteni, hiszen mindig van nálam katalógus, amivel ki tudja választani a megfelelő alapanyagot, színt, mintát stb. Továbbá megbeszéljük, hogy minek, hol legyen a helye, hol lesz a mosogatótálca, a mikró, a sütő stb., így a felmérés végére letisztul, hogy mit is szeretne pontosan a megrendelő.

Egyedi konyha

Senki sem egyforma, és mindenkinek más a fontos. A bútorok készítésekor is ez a helyzet. Van, aki az esztétikát helyezi előtérbe, és van, akinek a praktikusság a fontos. A jó hírem Önnek, hogy nálam nem kell kompromisszumot kötnie, egyszerre lesz szép és pratikus a konyhabútor!

Időtálló konyhabútor

Több évtizedes tapasztalatom van a konyhabútor-készítés területén. Ezalatt több száz konyhabútor került ki a kezeim közül, a moderntől a klasszikus konyhabútorokig. Számomra alapvető, hogy minőségi és tartós legyen a konyhabútor.

Garancia a konyhabútorra

Minden konyhabútorra – rendeltetésszerű használatból eredő hibákra, sérülésekre – garanciát vállalok egy éven keresztül. Garanciális hívásaim nem szoktak lenni, az általam készített bútorok hosszú éveken, évtizedeken keresztül a lakás megbízható ékességei.

Tekintse meg a korábbi munkáimat vagy információért és árajánlat-kéréshez hívja ezt a számot: +36 70 636 82 14

Hívás