Konyhabútor-készítés Gyálon

Vállalom minőségi konyhabútorok készítését Gyál teljes területén. Első lépésként a helyszíni felmérés során összeírjuk a leendő bútorának alapanyagát, milliméter pontos mérésekkel kimérem és megbeszéljük az elemeket helyét. S a katalógusaimból ki tudja azt is választani, hogy milyen színre és mintára vágyik.

Hogy miért válasszon engem?

Egyedi tervezésű konyhabútorokat kínálok Önnek, melyhez a több évtizedes tapasztalatom a referencia. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a létező összes konyhabútortípust legyártottam már. Megfizethető, klasszikus és modern stílusú konyhabútorok tervezését is vállalom! Cserélje le Ön is régi konyhabútorát egy olyanra, amilyenre mindig is vágyott.

Konyhabútor készítés Gyál lakosainak

Számos gyáli lakásba, családi házba gyártottam már konyhabútort, így bizton állítom, hogy garantáltan jól jár, ha velem készítteti Ön is egyedi konyhabútorát. Egy új konyhabútor teljesen meg fogja újítani a konyháját, ami ráadásul hosszú éveken át a lakás dísze lesz. Strapabíró és szép konyhabútorokat készítek, amikre egy éves garanciát vállalok. Büszkén jegyzem meg, hogy garanciális javításaim nem szoktak lenni.

Tekintse meg referencia képeimet korábbi munkáimról!

Árajánlat-kéréshez hívja ezt a számot hétköznap bármikor:

+36 70 636 82 14

Hívás