Konyhabútor készítés XIII. kerület

egyedi konyhabútor készítés XIII. kerület

Egyedi konyhabútor készítés XIII. kerület egészén

Esztétikus- és időtálló, egyedi konyhabútor készítés XIII. kerület lakosai részére is, egyéni igények alapján. Pontos helyszíni felmérés díjmentesen. A megrendelő által elképzelt színvilág, valamint anyag kiválasztása után, méretarányos konyhabútor terv készítése. A konyhabútorba beépítendő konyhai eszközök, mosogatógép, két tálcás mosogató, sütő helyeinek kialakítása. A megtervezett konyhabútor ingyenes összeszerelése. 100% garanciavállalás!

Ingyenes helyszíni felmérés

A legelső lépés a konyhabútor készítés előtt, mindennek a milliméterre pontos meghatározása. Itt nem lehet hibázni, hiszen a kész konyhaszekrény méretein már utólag nem lehet változtatni. Ilyenkor a megrendelővel közösen készül el a tervrajz, hogy milyen konyhai eszközt hová szeretne elhelyezni. Amint ez véglegesítve van, és lemérésre került minden, kezdődhet a pontos bútor tervrajz elkészítése.

Konyhabútor egyéni igények alapján

Nincs két egyforma ember, és talán a konyhabútorokra is igaz ez. Nehéz találni két pontosan ugyanolyat, legalábbis egyedi konyhabútorok készítése tekintetében. Mindenkinek más és más elképzelése van a szép konyhabútor fogalmáról, és más szempontokat tart fontosnak, hogy mi alapján készüljön is el. Valakinek a strapabírás, egy időtálló, nagy igénybevételnek kitett konyhapult munkafelület élvez prioritást a kinézettel szemben. Természetesen ma már nincs határ, egy modern konyhabútor is kitud szolgálni minden igényt.

A legszebb konyhabútorok

A kezeim közül kikerült munkák mindegyike, a legnagyobb odafigyeléssel, és évtizedes tapasztalatom mellett készülnek el. Minden egyes konyhabútor a maximális precizitással készül, a megrendelő egyedi igényeihez szabva. A legjobb alapanyagok kiválasztása után, minden egyes elem megtervezése nagy odafigyeléssel kerül megtervezésre. A konyhabútor összeszerelés díjmentes, sőt bizonyos összeghatár felett a bútor kiszállítás is!

100% garancia minden konyhabútorra

Több száz egyedi konyhabútor készült el általam az elmúlt évtizedek alatt. És büszkén jegyzem meg, hogy eddig minden egyes megrendelőm maximálisan elégedett volt a végeredménnyel. Nagy figyelmet fordítok az előkészületekre, és a megrendelt konyhabútor minőségére. Ezért csakis a legjobb alapanyagokkal dolgozom, valamint tudásom legjavát adom minden konyhabútor, vagy más egyéb bútorok készítése során. Egyedi konyhabútorok ajánlat kérése: +36 70 636 82 14

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás