Egyedi konyhabútorok készítése a XIII. kerületben

Vállalom az időtálló, esztétikus és praktikus konyhabútorok elkészítését Angyalföldön, a XIII. kerület lakosai részére. A legelső lépés a konyhabútor készítés előtt, hogy mindennek meghatározzuk a helyét. Ezt egy ingyenes helyszíni felméréssel tudjuk megoldani. Nagyon fontos, hogy ez alaposan át legyen gondolva, hisz a kész konyhaszekrény méretein már utólag nem lehet változtatni. A felmérés során a megrendelővel közösen átbeszéljük, hogy mit, hova szeretne tenni. Amikor ez véglegesedett, akkor elkezdem lemérni a konyhát és elkészítem a bútor tervrajzát.

Konyhabútor egyéni igények alapján

Ha eltekintünk a sablon konyhabútoroktól, akkor azt mondhatjuk, hogy nincs két egyforma konyhabútor. Főleg, mert mindenkinek más elképzelése, ízlése, lehetősége és konyhája van. Az egyediséget befolyásolhatja, hogy valaki a strapabírást, az időtállóságot, vagy szimplán az esztétikát helyezi előtérbe. A mai széles alapanyag választékkal (faanyagok, minták, fogantyúk, felületkezelések stb.) szinte már nincs határ, szinte minden igényt ki lehet szolgálni, legyen az bármilyen elképzelt fa- és színvilág, minta stb.

A legszebb konyhabútorok

A kezeim közül kikerült munkák mindegyike a legnagyobb odafigyeléssel és több évtizedes tapasztalatom birtokában készülnek el. Bátran állítom, hogy az eddigi munkáim mindegyike az adott lakás / ház dísze és ékessége és az angyalföldi megrendelőim is mindennap örömmel tekintenek az elkészült bútorra.

100% garancia minden konyhabútorra

Több száz egyedi konyhabútort készítettem el az elmúlt évtizedek alatt, és büszkén mondom, hogy eddig minden egyes (XIII. kerületi) megrendelőm elégedett volt a végeredménnyel. Úgy vélem, hogy ez azért lehetséges, mert nagy figyelmet fordítok az alapos előkészületekre és a konyhabútor minőségére.

Számomra öröm minden konyha-, vagy más bútor elkészítése, és a legyártásuk során a legtöbbet akarom kihozni belőlük. Éppen ezért például csak a legjobb alapanyagokkal dolgozom, gyenge minőséget vagy márkát nem használok.

Ha szeretné megnézni a referenciáimat, akkor ide kattinva megnézheti a galériát.

Kérdés vagy egyedi konyhabútor árajánlatához itt tud elérni hétköznaponként:

+36 70 636 82 14

Hívás