Egyedi beépített- és gardróbszekrények készítése

A beépített szekrény készítése alatt ma már nem ugyanazt kell érteni, mint sok évtizeddel ezelőtt. A mai tolóajtós beépített szekrények díszítő elemei egy modern lakásnak. Túl azon, hogy praktikus egy gardróbszekrény az előszobában vagy akár a nappaliban, igazi ékességei tudnak lenni az adott helyiségnek. Az általam készült beépített szekrények szépek, tartósak, és természetesen egyediek.

Túlzás nélkül állítom, hogy a több, mint 30 éves pályafutásom alatt már az létező összes bútortípust legyártottam  valamilyen formában. Legyen az előszobabútor, konyhabútor, nappali- vagy hálószobai tárolószekrény, polc, lépcső stb.  Az egyik leginkább keresett termék a beépített gardróbszekrény, esetleg tükrös gardróbszekrény

Több gardróbszekrényes képért látogassa meg a referenciaoldalt.

Milyen a velem való munka?

Helyszíni felmérés. A (tükrös és/vagy tolóajtós) beépített szekrény elkészítése egy helyszíni felméréssel kezdődik. A kiszállás alkalmával minden apró részletet leegyeztetek a megrendelővel. Közösen megbeszéljük, hogy milyen formákat, anyagokat, színeket, árnyalatokat szeretne viszontlátni (pl. tolóajtós és/vagy tükrös legyen a beépített szekrény). Ezt követi a tervezési fázis, ahol alapos és pontos felületméréseket végzek.

Akár azonnal készítek egy árajánlatot és ha megegyeztünk mindenben, akkor elkezdődhetnek a bútor gyártási munkálatai. Az elkészült bútort a helyszínre szállítom és összeszerelem. (Az összeszerelés és a kiszállítás sem von maga után további költségeket! ) Jellemzően egy napon belül végzek a beépítendő gardróbszekrény összeszerelésével.

Egy éves garancia minden beépített-, gardróbszekrényre. Minden általam készült bútorra egy éves garanciát vállalok – ez a megszokott időintervallum a bútorkészítés terén. Ha az egy év alatt netán tönkre menne a vasalat, a pánt, vagy a rendeltetésszerű használatból eredetű sérülés történne a bútoron, akkor ingyenesen megjavítom. Azonban büszkén állíthatom, hogy a minőségi anyagoknak hála, nem szokott előfordulni garanciális hiba.

A határidők pontos betartása. A megrendelőim elégedettségét az is nagyban fokozza, hogy a munkám során pontos vagyok és tartom a megbeszélt határidőket. Sajnos nagyon sokan szembesülnek azzal, hogy a megbízott szakember ígérget, hetekkel elmarad a megbeszélt dátumtól, ebből adódóan bizalmatlanok.

Én kifejezetten ügyelek arra, hogy korrekten kommunikáljak a megrendelőmmel, elérhető legyek és, hogy az ígért dátumra elkészüljek a bútorokkal.

Kíváncsi, hogy milyen anyagokkal dolgozom?

A beépíthető felületnél szem előtt tartom az ingatlan stílusát, a szoba vagy előszoba színeit, a padlózat anyagát, hogy harmonizáljon a környezettel és a megrendelő igényeivel. Strapabíró bútorlapokat használok, és az igényeknek megfelelően vegyesen kombinálom a színeket, az üveg- és tükörfelületeket. Ha tőlem rendel, több palettából  és katalógusból választhat mind bútoranyagot, mind színt. Sokéves tapasztalatomból adódóan tudok segíteni a kérdéses pontok eldöntésében, és ötleteket, javaslatokat adni, hogy mégis a megrendelő ízlése szerint készüljön el a beépített-, gardróbszekrény.

Hívjon fel és kezdjük el megtervezni az Ön egyedi gardróbszekrényét! Biztosíthatom róla, hogy elégedett lesz a végeredménnyel!

Egyeztessünk időpontot!

 +36 70 636 82 14

Hívás