Konyhabútor-készítés a XVII. kerület lakóinak

Rendszeresen dolgozok a XVII. kerületben, ahol számos konyhabútort is készítettem már. Az általam készített bútorok legfontosabb jellemzője a minőségi alapanyag. E nélkül nem érdemes dolgozni, hiszen akkor hamar tönkre megy a bútor. Én minden bútort minőségi alapanyagból készítek, hogy az hosszútávon is a lakás dísze maradjon.

Széles konyhabútor választék

Az összes konyhabútortípussal dolgoztam már (pl. modern, akril, klasszikus, amerikai, L-alakú vagy U-alakú konyhabútorok). Tehát bátran állítom, hogy amilyen konyhát szeretne, olyan bútort készítek Önnek!

Milyen a velem való munka?

Fontos már az elején tisztázni pár dolgot. A felmérés alatt pontosan meg kell határozni a mosogató, mosógép, mosogatótálca, tűzhely és egyéb eszközök helyét, majd le kell mérnem mindent. A precizitás a legfontosabb szempont, ebben nem szabad tévedni. Ha a pontos mérések megvannak, akkor lehet beszélgetni a további elképzelésekről, anyagról, plusz funkciókról, munkafelületről, és minden másról. Ezt követően tudok egy pontos árajánlatot mondani Önnek, melynek elfogadása után elkezdem legyártani a leendő konyhabútorát.

Ha nálam rendeli meg konyhabútorát, akkor a XVII. kerületben a konyhabútor összeszerelését díjtalanul vállalom. Sőt, amennyiben bizonyos összeghatár felett rendel konyhabútor-készítést, úgy a bútorkiszállítás is ingyenes lesz. Érdemes mindezeket végiggondolni a rendelést megelőzően.

Ha bizonytalan lenne, tekintse meg a képeket a korábbi munkáimról!

Hívjon hétköznap bármikor az alábbi telefonszámon és kezdjük el tervezni az Ön egyedi konyhabútorát!

+36 70 636 82 14

Hívás