Olyan bútort készítek Önnek, amilyenre mindig is vágyott

Fogas Zoltán vagyok, asztalosmester, több mint 30 éve foglalkozom bútorkészítéssel. Bátran állíthatom, hogy ez idő alatt már az összes létező bútortípust elkészítettem. Foglalkozom egyedi konyhabútorok, gardróbszekrények, előszobabútorok és más egyedi bútorok készítésével.

Egy egyedi bútor elkészítése mindig újabb és újabb kihívást jelent, de szeretem benne, hogy a végeredmény mindenkit jó érzéssel tölt el. Felemelő érzés, amikor az összeszerelt bútort először megpillantja a megrendelő, és látom az őszinte mosolyt az arcán.

Garantálom, hogy olyan bútort készítek Önnek, amilyenre mindig is vágyott!

Erre a legjobb bizonyíték az a több, mint ezer elégedett megrendelő, akiknek legyárthattam álmai bútordarabjait. Saját műhelyemben dolgozom Budapesten, ahol elkészítem a felmérés során megbeszélt bútort. A bútorokat kivétel nélkül minőségi anyagokból készítem el, így egészen biztos, hogy hosszú éveken át lesz a lakása ékessége a megrendelt bútor.

Hétköznap keressen bármikor:

+36 70 636 82 14

vagy

fogas.zoltan@egyedibutor24.hu

Egész Budapesten vállalom a legjobb bútorok tervezését és gyártását!

KIVÁLÓ
7 vélemény:
Edit Gesztes
Edit Gesztes
2024-03-12
Szakértelem, precíz munka, időre. Mindenkinek ajánlani tudom a mestert.
Zsofia Gecse
Zsofia Gecse
2023-04-02
Zoltánt a neten keresgélve bútor-asztalost hívtam fel,aki rövid időn belül eljött,felmérte a terepet&átbeszéltük a konyha elképzelésünket. Felkészülten,mintákkal, színekkel érkezett. Azonnal megértette&tudomásul vette a lehetőségeinket,igényeinket. Rengeteg hasznos ötlettel, tippel állt elő. Menetközben is nagyon türelmesen&segítőkészen állt rendelkezésre, a felmerülő módosításokat is rugalmasan kezelte. Maximális hozzáértéssel, precízitással & minden apró részletre figyelve időben hozzásegített az elképzelt konyha megvalósulásához. Abszolút 10-es a 10-es skálán és teljesen jó szívvel ajánlom.
memphys87
memphys87
2022-09-03
Zoltán profi szakember, és korrekt vállalkozó! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontosan határidőre. Ajánlatot gyorsan ad, felmérésnél/szerelésnél alapos, mindvégig kedves és jókedvű. Ajánljuk!
julianna mágó
julianna mágó
2021-11-24
A legjobb szakember! Profi tanácsot ad ha nincs elképzelés. Megbeszélt időpontban, kivaló minőségben gyönyörűen beszerelt konyhát kaptam. Csak ajánlani tudom.
Hívás