Szép- és egyedi konyhabútor készítés a III. kerület teljes területén

Modern- és egyedi konyhabútor készítést vállalok a III. kerületben, Óbudán. Minden konyhabútor a megrendelő elképzelései és igényei alapján kerül tervezésre. Fontos, hogy a konyhabútor legyártása előtt pontosan átbeszéljük, hogy milyen funkciókat kell a bútornak ellátnia a mindennapokban.

A konyha felmérése

A helyszíni felmérés során minden részletet gondosan átbeszélünk és meghatározzuk, hogy mi hol lesz elhelyezve; hol lesz a sütő, a munkafelület, a világítás stb. A konyhabútor már ezen szempontok alapján is szépen körvonalazódik.

A konyhabútor és az egyedi igények

Mindenki másra helyezi a hangsúlyt, legyen az a bútor anyaga, praktikus elrendezése vagy esztétikus megjelenése. A cél mindig az, hogy a konyhabútor tökéletesen illeszkedjen az adott lakás stílusához.

Minőségi konyhabútor

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem az egyedi konyhabútorok területén. Számos modern és klasszikus konyhabútort készítettem már, és mindig kiemelt figyelmet fordítok a minőségre és a tartósságra.

Garancia

Minden konyhabútorra 100% garanciát vállalok egy éven keresztül, ugyanez vonatkozik egyéb más bútordarabokra is, melyeket készítek. Az asztalosok többsége jellemzően ennyi garanciát ad. Megjegyzem, garanciális dolgokkal kapcsolatban nem szoktak hívni.

Nézze meg a referenciáimat, vagy kérjen árajánlatot egyedi konyhabútorra a következő telefonszámon:

+36 70 636 82 14

Hívás