Konyhabútor készítés III. kerület

Szép- és egyedi konyhabútor készítés III.kerület teljes területén

Modern- és egyedi konyhabútor készítés III.kerület területén, az Ön igényeihez mérten. Minden általam készített konyhabútor előzetes elképzelések, igények alapján kerül megtervezésre. Fontos, hogy mielőtt a konyhabútor gyártás elkezdődik, pontosan meglegyen határozva milyen funkciókat kell ellátnia naponta.

Beépített konyhabútor helyének felmérése

Amikor helyszín felmérésre kerül sor, pontosan le kell mérni mindennek a helyét. Mi hová fog kerülni. Vízkiállások, mosogatótálcák, beépített mosogatógép, sütő. Munkafelületek, szekrények, világítás. stb. A konyhabútor készítés már ezen szempontok alapján kezdődik el.

Konyhabútor egyedi igények szerint

Senki sem egyforma, és mindenkinél más a fontosabb kitétel. Konyhabútorok készítésénél, megrendelésénél is ez a helyzet. Sokan nagy hangsúlyt fektetnek a konyhabútor alapanyagok minőségére. Ezeket a faanyagokat aztán számtalan módon lehet megmunkálni, alkalmazni a konyhabútor készítés során. Mindenki a praktikus elrendezést, sokoldalúságot helyezi előtérbe, de természetesen a szép konyhabútor a konyha éke lehet évtizedekig. Így hát az esztétikus kialakítás, és a lakás stílusával összhangban lévő konyhabútor mindenki álma.

Álom konyhabútor

Tapasztalatom egyedi konyhabútor készítés területén több évtized. Ezalatt több száz konyhabútor került ki a kezeim közül, a moderntől a klasszikus konyhabútorok elkészítésén át mindent felölelve. Számomra is elengedhetetlen, hogy ne legyen minőségi és tartós konyhabútor az amit készítek. Túlzás nélkül állítom, hogy a bútorasztalos szakma jeles képviselője vagyok. Megbízható, precíz munkát végzek határidőre.

Konyhabútor garancia

Minden elkészített konyhabútor ingyenesen kerül összeszerelésre. A helyszíni felmérés is díjtalan. Továbbá minden konyhabútorra 100% garanciát vállalok. Ugyanez vonatkozik, egyéb más bútordarabokra is melyeket készítek. Ráadásul magasabb konyhabútor ár felett, díjtalanul is kerül kiszállításra a konyhabútor.
Egyedi konyhabútor  ajánlat kéréshez, hívja ezt a számot: +36 70 636 82 14

Képek korábbi munkáinkról

Call Now ButtonHívás