Szép és egyedi konyhabútor készítés Budapest teljes területén

Vállalom a modern- és egyedi konyhabútorok készítését Budapest területén, az Ön igényeire szabva. Minden konyhabútort az Ön igényei alapján készítek el, ezért fontos, hogy a gyártás előtt alaposan átbeszéljük, hogy pontosan milyen bútort szeretne.

Beépített konyhabútor helyének felmérése

Amikor helyszíni felmérésre kerül sor, pontosan meg kell határozni és le kell mérni mindennek a helyét. Hol lesznek a vízkiállások, a mosogatótálcák, a beépített mosogatógép, a sütő vagy a munkafelület. Ha ezeket megbeszéltük, akkor a konyhabútor szépen körvonalazódik.

Konyhabútor egyedi igények szerint

Mivel mindenkinek más a fontos, mást szeretne, ezért a konyhabútorok is ezen igények alapján változnak. A legfontosabb a konyhabútor minőségi alapanyaga. Sokaknak fontos a praktikus elrendezés vagy sokoldalúság, de természetesen a szépséget, az esztétikus kialakítást sem szabad feledni.

Álom konyhabútor

Az elmúlt évtizedekben több száz konyhabútor került ki a kezeim közül a moderntől a klasszikus konyhabútorokig. Bátran állíthatom, hogy minden igénnyel találkoztam már és azt is meg tudom mondani, hogy mi az az elképzelés, ami (esetleg nem) megvalósítható.

Konyhabútor garancia

Az általam végzett helyszíni felmérés és a konyhabútor összeszerelése díjtalan. Abban az esetben, ha a konyhabútor magasabb árú, ingyenesen kiszállítom. Minden konyhabútorra 100% garanciát vállalok egy éven keresztül, és ugyanez vonatkozik egyéb más bútordarabokra is, amiket én készítek.

Egyedi konyhabútor ajánlatkéréséhez itt tud elérni: +36 70 636 82 14 vagy nézze meg itt a referenciáimat.

Hívás