Konyhabútor készítés XI. kerület

konyhabútor készítés XI. kerület területén

Egyedi konyhabútor készítés XI. kerület területén

Kifejezetten szép és strapabíró egyedi konyhabútor készítés XI. kerület teljes egészén. Minden helyszíni kiszállás ingyenes, beleértve a felmérést is. Az első kiszállás alkalmával előzetes terv készül. A leendő konyhabútor megrendelővel közösen választjuk ki a színt és a bútor alapanyagokat. Ahhoz, hogy egy konyhabútor ne csak szép legyen, hanem tartós is, jobb, ha mesteremberre bízza a kivitelezést. Fogas Zoltán bútorasztalos mester vagyok, 30 éve a szakmában, több száz konyhabútoron túl. Minőség és pontosság, ez a mottóm.

Konyhabútor készítés XI. kerület egészén ingyenes összeszereléssel
Konyhabútor készítés XI. kerület egészén ingyenes összeszereléssel

Díjmentes felmérés és konyhabútor összeszerelés

Megtervezzük a beépítésre szánt konyhai eszközök helyét, mint a mosogatógép, tűzhely, mosogatótálca, vagy éppen a sütő. Ezeket mind milliméterre pontosan kell meghatározni. A jó tervezés a siker titka. Amint elkészült a konyhabútor, jöhet az összeszerelés. Ezt is díjtalanul vállalom.

Egyéni elképzelések valóra váltása

Mindannyiunknak különbözik az ízlése, persze sok a hasonlóság is. Az egyedi konyhabútor éppen attól az, hogy a megrendelő elképzeléseit is hűen tükrözi. Színek, formák, anyagok végtelen variációi állnak rendelkezésre, és ezeket a lakás és konyha stílusával, valamint a helyiség tereivel kell összhangba hozni. Több évtizedes tapasztalat mellett mindig adok jó tanácsot, de természetesen a megrendelő egyéni elképzeléseit tartom leginkább szem előtt. A konyhaszekrény, konyhapult kialakítását és bevonatát az igénybevétel szerint kell elkészíteni. Van aki intenzíven, van aki kevésbé gyakran tevékenykedik a konyhában.

Színvonalas és elnyűhetetlen konyhabútorok

Minden egyes konyhabútor egy külön kihívás. Nincs két egyforma darab. A helyiségek és a beépítendő terek méretei, formái is változók. Nagy igényességgel és odafigyeléssel készítem el a soron következő bútordarabot is, úgy ahogy annak idején a legelsőt. Az egyedi konyhabútorok készítése szakértelmet, pontosságot és türelmet kíván. Jómagam mindhárommal rendelkezem. Forduljon hozzám bizalommal, ha ilyen konyhabútort szeretne.

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás