Konyhabútor-készítés a XI. kerületben

Vállalom az egyedi konyhabútorok elkészítését Újbudán, a XI. kerületben. Több száz konyhabútort készítettem már Budapesten és környékén, ezért úgy gondolom, hogy már minden megrendelői igénnyel találkoztam. A bútorkészítés legfontosabb alapelve, hogy minőségi alapanyagokból dolgozzunk, ezért kizárólag olyan bútorok készítését vállalom, amikről tudom, hogy az minőségi és hosszútávon a lakás ékessége lehet.

Díjmentes felmérés és konyhabútor összeszerelés

Budapesten belül, tehát Újbudán is ingyenes kiszállást és a felmérést vállalok. A felmérés szükséges, hiszen ekkor beszélünk meg minden részletet az elkészítendő konyhabútorral kapcsolatban. A felmérésre viszek magammal katalógust, amiből kiválaszthatja a színt, a bútor alapanyagát, a mintázatokat stb. Ezután tudok árajánlatot küldeni, amit, ha elfogad, akkor megkezdem a konyhabútor gyártását.

A kész konyhabútort – bizonyos összeghatár felett ingyenesen kiszállítom és – összeszerelem.

Álom bútorból valóság

Mindenkinek más az ízlése és más a konyhája, ezért a megálmodott konyha is teljesen egyedi lesz. Az egyediséget azonban úgy érdemes érteni, hogy az elkészített bútor hűen tükrözi a megrendelő elképzeléseit. Vagyis, azok a színek, formák, anyagok és minták köszönnek vissza a bútorban, amit megálmodott. Az álom konyhabútor érdekében a konyhabútor stílusát össze kell hangolni a konyha stílusával. Amennyiben bizonytalan még néhány kérdésben, az ingyenes felmérés során szívesen adok ötleteket, hogy mi lehetne a legjobb megoldás.

Strapabíró és szép konyhabútorok

Nagy odafigyeléssel és  igényességgel készítek el minden egyes bútort, így az Ön konyhabútoránál is maximálisan  odafigyelek arra, hogy az minőségi, strapabíró és szép legyen. Forduljon hozzám bizalommal, ha olyan konyhabútort szeretne otthonra, ami hosszú ideig a lakás ékessége lesz!

Tekintse meg a korábbi munkáimat vagy hívja ezt a számot az ingyenes újbudai felméréshez: 

+36 70 636 82 14

Hívás