Egyedi konyhabútor készítés a XIV. kerület egészén

Vállalom esztétikus, időtálló, és egyedi konyhabútorok készítését Zuglóban, a XIV. kerületben. Több száz egyedi konyhabútort készítettem már el az elmúlt évtizedek alatt, és büszkén jegyzem meg, hogy eddig minden zuglói megrendelőm elégedett volt a végeredménnyel.

A kezeim közül kikerült munkák mindegyike a legnagyobb odafigyeléssel készülnek el. Minden egyes konyhabútort precizen, a megrendelő egyedi igényeihez szabom. 

Mi az első lépés a konyhabútorok elkészítéséhez?

A legelső lépés a konyhabútor készítés előtt, hogy mindennek milliméterre pontosan meghatározzuk a helyét. Erre a helyszíni felmérés alkalmával kerül sor. Ilyenkor a megrendelővel közösen készül el a tervrajz, amin átbeszéljük, hogy melyik konyhai eszközt hová szeretne elhelyezni, valamint, hogy milyen fából, milyen színű és mintázatú bútort szeretne. Amint ez végleges és lemértem a konyha méreteit, akár a helyszínen árajánlatot tudok adni.

Amit garantálok, hogy nagy figyelmet fordítok az előkészületekre és a megrendelt konyhabútor minőségére. Csakis a legjobb alapanyagokkal dolgozom, valamint tudásom legjavát adom minden konyhabútor, vagy más egyéb bútorok készítése során.

A legszebb konyhabútorok egyéni igények alapján

Nincs két egyforma ember, és talán a konyhabútorokra is igaz ez. Mindenkinek más és más elképzelése van a szép konyhabútor fogalmáról, más az ízlése, és más szempontokat tart fontosnak a mindennapi praktikus használat során. Pl. valakinek a strapabírás és az időtálló konyhapult élvez prioritást a kinézettel szemben. Nálam azonban nem kell kompromisszumot kötni, olyan konyhabútort készítek Önnek, ami egyszerre trapabíró, szép és praktikus, így minden igényt ki tud szolgálni.

Hívjon még ma az alábbi telefonszámon és kezdjük el megtervezni az Ön egyedi bútorát!

+36 70 636 82 14

 

Hívás