Olyan bútort készítek Önnek, amilyet megálmodott

Az elmúlt harminc év során több ezer bútort készítettem el, ám még mindig ugyanolyan elhivatottsággal gyárton le őket, mint az első években. A fával való munka esszenciája, hogy csak a legjobb minőségű alapanyagokkal érdemes dolgozni. Csak így tudom biztosítani az elkészített bútor minőségét és hosszú távon a tartósságát.

Saját műhelyemben dolgozok és a megbeszélt határidőre gyártom le a bútorokat. Ha szeretne többet megtudni, akkor olvasson tovább!

Nézze meg a referenciáimat

Konyhabútor

A legtöbb megkeresésem konyhabútorok elkészítésére érkezik. A kézreálló megoldások, a nagy tárolóterületek és szépség alapvető elvárások.

Nappali bútor

Sokféle típusú és funkciójú bútorra lehet szükség egy nappaliban. Számtalan tv szekrényt, komódot és szekrénysort készítettem már.

Gardróbszekrény

Nagyon népszerűek a tükrös / tolóajtós gardóbok, amiket nem csak nagy tárolókapacitásuk, hanem esztétikus megjelenésük is szeretnek a megrendelőim.

Egyedibútor-árak

A végső ár sok mindentől függ. Ismernünk kell a bútor típusát, alapanyagát, méretét és a különböző tartozékokat. Ha a felmérés során minden konkrétumot megbeszélünk, akár a helszínen is tudok árajánlatot adni.

Budapesti felmérés

Budapesten és Pest megyében vállalom a bútorok elkészítést. A bútor felmérésének egyszeri díja van.

Faanyagok

Az elmúlt 30 évben kitapasztaltam, hogy milyen márkával, alapanyaggal érdemes dolgozni. Garantálom, hogy csak minőségi anyagokból (pl. bükk-, tölgyfa) készítem el a megrendelt bútort, így az biztosan sokáig a lakás ékessége marad

Amit a megrendelők szeretnek a munkámban

0 %
elérhetőség

Mindenki ismeri azt, amikor nem / alig lehet elérni a szakembert. Nos, nálam ez nem fordulhat elő, nyugodtan kereshetnek, hétköznap elérnek telefonon.

0 %
a megbeszéltek

Legyen szó a felmérésről, az elképzelt bútorról vagy a határidőkről, én tartom magam ahhoz, amit megbeszéltünk. Az adott szó kölcsönösen fontos kell legyen mindkét félnek.

KIVÁLÓ
7 vélemény:
Edit Gesztes
Edit Gesztes
2024-03-12
Szakértelem, precíz munka, időre. Mindenkinek ajánlani tudom a mestert.
Zsofia Gecse
Zsofia Gecse
2023-04-02
Zoltánt a neten keresgélve bútor-asztalost hívtam fel,aki rövid időn belül eljött,felmérte a terepet&átbeszéltük a konyha elképzelésünket. Felkészülten,mintákkal, színekkel érkezett. Azonnal megértette&tudomásul vette a lehetőségeinket,igényeinket. Rengeteg hasznos ötlettel, tippel állt elő. Menetközben is nagyon türelmesen&segítőkészen állt rendelkezésre, a felmerülő módosításokat is rugalmasan kezelte. Maximális hozzáértéssel, precízitással & minden apró részletre figyelve időben hozzásegített az elképzelt konyha megvalósulásához. Abszolút 10-es a 10-es skálán és teljesen jó szívvel ajánlom.
memphys87
memphys87
2022-09-03
Zoltán profi szakember, és korrekt vállalkozó! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontosan határidőre. Ajánlatot gyorsan ad, felmérésnél/szerelésnél alapos, mindvégig kedves és jókedvű. Ajánljuk!
julianna mágó
julianna mágó
2021-11-24
A legjobb szakember! Profi tanácsot ad ha nincs elképzelés. Megbeszélt időpontban, kivaló minőségben gyönyörűen beszerelt konyhát kaptam. Csak ajánlani tudom.
Hívás