Minőségi konyhabútorok

Minőségi konyhabútorok, minőségi alapanyagokból

Mit kell figyelembe venni a minőségi konyhabútorok tervezésénél?

Minőségi konyhabútorok hosszabb távra szólnak, így hát tervezésük során nem árt jól átgondolni az alábbi szempontokat: Az egyik legfontosabb tényező, hogy a méretek pontosan legyenek meghatározva, ellenkező esetben már az elején kellemetlen meglepetések érhetik az embert. Nem tudunk olyanért felelősséget vállalni, amit nem mi mértünk le, a konyhabútor pontos illeszkedése és a megfelelő beépíthetőség tekintetében.
Minden kivágást pontosan mm-re meg kell határozni. A konyhabútor sok funkciót ellát majd beépíthetőségének köszönhetően, így a víz, a gáz, illetve az elektromos szerelvények, konnektorok, szagelszívó helyeit is meg kell előre tervezni.
magasfényű akril konyhabútorok készítése Budapesten és Pest megyében
magasfényű akril konyhabútorok készítése

Mit és akarunk tárolni a konyhabútorban?

Az alsó és felső konyhaszekrények elhelyezése, mérete, nyitása lényeges szempont. Gondoljunk csak bele, hogy ezek az apróságok is milyen bosszantóak tudnak lenni. Amikor egy konyhaszekrény ajtó nyitása nem lett előre jól megtervezve, és amikor használat közben valamibe beleütközik, vagy nem tudjuk teljesen kinyitni.

Milyen konyhai gépeket fogunk használni rendszeresen a konyhabútoron, kenyérpirítót, mikrót, kávéfőzőt?

Ez sem egy utolsó szempont. Számtalanszor adódik úgy, hogy utólag jut eszünkbe, hogy milyen jó lenne, ha még elférne néhány fontos eszköz a konyhapulton.
A mosogató valamint, a mosogatógép által elfoglalt helyek, különös tekintettel azok beköthetőségére kell nagyon odafigyelni. Sajnos volt már olyan esetünk amikor egy  konyhában nem vették figyelembe a szifon és a bekötőcsövek által elfoglalt helyet, és így a konyhai palacktartónak már nem maradt elegendő hely.
Konyhabútor tervek:
  • U alakú konyhabútor
  • L alakú konyhabútor
  • Konyhabútor szigettel
  • Blokk konyhabútorok
  • Elemes konyhabútorok

Nézze meg konyhabútor galéria fotóinkat

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás