Konyhabútor készítés XVII. kerület

Konyhabútor készítés XVII. kerület városrészén

Egyedi konyhabútor készítés XVII. kerület egész területén. Fogas Zoltán vagyok, konyhabútor készítő mester, immáron 30 éve készítem sokad magammal a legszebb konyhabútorokat Budapesten és Pest megye szerte. Ahhoz a generációhoz tartozom, aki a legmagasabb szintű szakmai képzésben részesült. Az általam készített konyhabútor az egyediségén kívül, esztétikus és bírja az igénybevételt hosszútávon.

egyedi konyhabútorok készítése

Konyhabútor választék megfizethető áron

Az összes konyhabútor típus a repertoáromon szerepel. Lehet modern vagy klasszikus konyhabútor, mindegyik tervezésében és készítésében jártas vagyok. L alakú és U alakú konyhabútorok közül választhatnak azok, akik ezt a formát kedvelik. De az amerikai konyhákba sem okoz gondot konyhabútort tervezni. És akkor ott vannak a blokk konyhabútorok, vagy éppenséggel a rendkívül mutatós, magas fényhatású akril konyhabútorok. Minden igényt kielégítően dolgozom, és az egyéni ötleteket is megvalósítom minden legyártott bútordarabbal.

Praktikus és esztétikus konyhabútorok mindenkinek

Fontos már az elején tisztázni pár dolgot. A felmérés alatt, pontosan le kell mérni mindent. Meg kell határozni a mosogató, mosógép, mosogatótálca, tűzhely, egyebek helyét. It a precizitás a legfontosabb szempont, nem szabad tévedni. Ha ezek megvannak, akkor lehet beszélgetni a további elképzelésekről, anyagról, plusz funkciókról, munkafelületről, és minden másról.

Garanciális konyhabútor készítés XVII. kerület szerte, ingyenes helyszíni felmérés és díjtalan összeszerelés mellett

Ha nálam rendeli meg konyhabútorát, akkor az előzetes ingyenes helyszíni szemle mellett, a konyhabútor összeszerelést is díjtalanul vállalom. Sőt, amennyiben bizonyos összeghatár felett rendel konyhabútor készítést, úgy a bútor kiszállítás is ingyenes lesz. Érdemes ezeket is végiggondolni, hiszen a költség megtakarításon túl, az sem mindegy, hogy ki rakja össze a konyhabútort a helyszínen.

Képek korábbi munkáinkról

Call Now ButtonHívás