Konyhabútor árak

Korrekt konyhabútor árak

Mitől függnek a konyhabútor árak?

Hogyan alakulnak a konyhabútor árak? Mennyibe kerül egy konyhabútor elkészítése? Erre rövid választ nem lehet adni, mert több tényezőtől is függ. Számos dologból tevődik össze, és ezek összessége határozza meg a végső árat. A beépített anyagok minősége és mennyisége nagyban szerepet játszik, ám a helyszíni adottságok, állapotok is nyomnak a latba. Az  adott konyhabútor elkészítésének sürgőssége is befolyásolja a fizetendő összeg nagyságát. Íme a legfontosabb szempontok a konyhabútor ár meghatározásához: Anyagok minősége és típusa, valamint mennyisége. Beépített alkatrészek és kiegészítők. Tervezés és gyártás bonyolultsága és időtartama.

Helyszíni felmérés

A legelső lépés a megvalósítás útján. Ilyenkor a tervezett bútor helyét kell alaposan felmérni milliméterre pontosan. Bele kell kalkulálni a konyha fontos eszközeit, mint a hűtő, mosogató, tűzhely, mosogatógép, egyéb háztartási gépek végső helyét, beépíthetőségét. Egy konyhabútor hosszú távra szól, és szolgál, ezért rendkívüli alapossággal kell eljárni.

Tervezés

Amikor minden információ, méret rendelkezésre áll az előzetesen felmért helyszínről a bútorkészítéshez, kezdődhet a tervezési fázis. Általában mindenkinek van elképzelése, hogy miként nézzen ki a leendő konyhaszekrény, vagy szobabútor. Ekkor közösen átbeszéljük a lehetőségeket, anyag- és kiegészítő árakat, egyedi ötleteket.

Beépített anyagok, alkatrészek, kiegészítők árai

Ha a tervezés szakaszában kimaradt valami, vagy eszébe jut a megrendelőnek, hogy még ezt is azt is szeretné viszont látni a megrendelt bútordarabban, akkor itt még minden bővíthető, egyéb alkatrészek beépíthetők, további funkciók kialakíthatók.

Elkészítés, gyártás

És végre elkezdődik a bútorkészítés. A bútorgyártás az előzetesen legyeztetett igények, felmérések, és a kiválasztott anyagok szerint zajlik. Két-három hét alatt elkészül a gyönyörű konyhabútor, szekrénysor, íróasztal vagy gardróbszekrény.

Házhoz szállítás

Az elkészített bútor szállítás mindig egy sarkalatos pont. Ha teheti az ember, és van néhány jó barátja, és megfelelő szállítóeszköz, akkor megtudja oldani saját maga is. Ha ez nincs, akkor rengeteg költöztető cég áll rendelkezésre, persze ezek között lehetnek olyanok akik egész borsos áron szállítanak bútorokat is. Bizonyos értékhatár felett cégünk ingyenesen kiszállítja a helyszínre a megrendelt bútorokat.

Házhoz szállító partnerünk

Beszerelés a helyszínen

A konyhabútor összeszerelés sem egy egyszerű mutatvány. De aki bennünket választ az biztosan jól jár, mivel minden egyes megrendelt bútordarabot díjtalanul szerelünk össze!

Garancia

Ahogy azt a bemutatkozó szövegben is hangsúlyozzuk, több értelemben is garantáljuk a minőséget. Minden általunk gyártott bútorra 1 év garanciát adunk, továbbá az a több évtizedes tapasztalat és több 100 munka, elégedett megrendelő is mellettünk szól. Válasszon hát bennünket bizalommal!

Kapcsolat felvétel

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás