Beépített szekrény készítés

Beépített szekrény gardróbszekrény

Beépített szekrény készítés tolóajtós gardróbszekrény

Beépített szekrény készítés alatt ma már nem ugyanazt kell érteni, mint sok évtizeddel ezelőtt. A mai tolóajtós beépített szekrények díszítő elemei egy modern lakásnak. Túl azon, hogy praktikus egy gardróbszekrény az előszobában vagy akár a nappaliban, igazi ékességei tudnak lenni az adott helyiségnek. Az egyedi bútor 24 által készült beépített szekrények szépek, tartósak, és természetesen egyediek. Ha nálunk rendeli meg beépített szekrényét, biztosíthatjuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Beépített szekrény készítés
Beépített szekrény készítés nappaliba, előszobába
Beépített szekrény készítés
Tükrös tolóajtós beépített szekrény, gardróbszekrény

Beépített szekrény készítés minőségi alapanyagokból

A panellakások klasszikus gardróbszekrényinek ideje lejárt. Sokan biztosan emlékeznek az egyen kinézetű, formájú és minőségű bútordarabokra. Nem meglepő, hogy napjainkban is vannak akik a kifejezés hallatán arra asszociálnak. Mi mindenből a legjobbat hozzuk ki! Garanciát is vállaunk minden szekrényre vagy bútorra. A beépíthető felületnél szem előtt tartjuk az ingatlan stílusát, a szoba vagy előszoba színeit, a padlózat anyagát. Összhangba hozzuk, hogy harmonizálon a környezetével a gardróbszekrény. Strapabíró laminált bútorlapokat használunk, és az igényeknek megfelelően vegyesen kombináljuk a színeket, az üveg -és tükörfelületeket. Bármilyen anyagot beszerzünk, és egyedi igény esetén szó szerint beépítjük a beépített szekrénybe.

Gardróbszekrény készítés menete

A helyszíni felmérés nálunk mindig díjmentes volt, és ez után is az lesz. A kiszállás alkalmával minden apró részletet leegyeztetünk. Az alapos és pontos felület méréseket megelőzően közösen megbeszéljük, hogy milyen, formákat, anyagokat, színeket, árnyalatokat szeretnének viszontlátni. Milyen plusz funkciókat építsünk be, valamint milyen extrákkal lássuk el a gardróbszekrényt. Ezek után indul a tervezési fázis, majd elkezdődhetnek a bútor gyártási munkálatok. Amint elkészült kiszállítjuk a helyszínre és összeszereljük. Az összeszerelés és a kiszállítás sem von maga után további költségeket!

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás