Akril konyhabútorok

magasfényű akril konyhabútorok készítése Budapesten és Pest megyében

Magas fényű akril konyhabútorok

Napjainkban egyre nagyobb divat akril konyhabútorok megrendelése. Az egyedi konyhabútorok között is egy külön kategóriát képvisel. Rendkívül látványos és futurisztikus hatást kelt egy ilyen felület alkalmazása a konyhabútorok készítése során. Díszítőelemként is igazán látványos, egy ilyen egyedi konyhabútor.

Akril konyhabútorok felületei

A konyhapultok felülete, konyhabútor ajtók, fiókok külső része ma már könnyedén ellátható egy plusz, tökéletesen illeszkedő réteggel. Ezek a műanyag rétegek egy speciálisan kialakított, és előzetesen legyeztetett színezéssel készülnek a konyhabútor megrendelő igényei szerint. Magas fényhatásuk miatt az ilyen konyhabútorok, a modern konyha feltűnő ékességei.

Felújítható bútorlapok

Azok a konyhabútorok, konyhabútor ajtók, egyéb más felületek amelyek akril bútorlappal lettek bevonva, garantáltan a legnagyobb, legfényesebb összhatást keltik. Ezek a ragyogó, csillogó felületek polírozhatók, tehát utólag is bármikor újra tükörfényes állapotba hozhatók.

Kopásálló akril felületek

Amennyiben folyamatosan nagy igénybevételnek van kitéve a konyhapult felülete, úgy lehetőség van arra, hogy ezeket a felületeket, plusz kopásálló réteggel lássunk el. Így nem csak extra kinézete lesz a konyhabútornak, hanem munkafelületként is megállja a helyét.

Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás